Prijavno okno

Navigacija

ESRI nagradni natečaj zaključnih nalog

Univerza v Ljubljani in podjetje GDi GISDATA, d. o. o., Ljubljana, sta pripravila nagradni natečaj za diplomske, magistrske ali doktorske naloge študentov članic Univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodij za študijsko leto 2016/2017.

 

Kriteriji za vključitev v izbor so:

  •  pravočasno poslana prijavnica in zaključna naloga,
  •  praktični prikaz uporabe ESRI programskih orodij v zaključni nalogi in
  •  ocena zaključne naloge.

 

 

 

 

V prijavnici naj študent/kandidat napiše kratek povzetek diplome, iz katerega bo razvidno, kateri ESRI program je bil uporabljen, vsebina njegove uporabe in dosežen rezultat. Poleg prijavnice naj pošlje še zaključno nalogo v PDF ali ZIP formatu. Po zaključenem postopku bomo medij (CD/DVD/USB) vrnili prijavitelju.

 

Prijave se zbirajo do vključno sobote, 26. avgusta 2017 na naslovu:

Univerza v Ljubljani
Univerzitetna služba za informatiko
Kongresni trg 12
1000 Ljubljana

 

ali v elektronski obliki na naslovu: helpdesk [at] uni-lj [dot] si. Velikost priponk za pošiljanje po e-pošti je omejena na 40 Mb.

Strokovna komisija iz podjetja GDi GISDATA d. o. o., Ljubljana, bo med prijavljenimi deli izbrala najboljše z vidika učinkovitosti ter aktualnosti uporabe ESRI programskih orodij.

 

Nagrada, ki bo podeljena pred koncem študijskega leta 2016/2017, je 1000 evrov (bruto) in objava povzetka diplomske naloge v glasilu ali na spletni strani podjetja.

PriponkaVelikost
prijavnica_gisdata_2016.doc27 KB