Prijavno okno

Navigacija

Razpis za vpis v študijske programe 3. stopnje za 2017/18

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da je objavljen Razpis za vpis v študijske programe 3. stopnje za študijsko leto 2017/18.

 

Besedilo razpisa je dostopno na spletnih straneh http://www.ff.uni-lj.si/studij/Doktorski_studij_3_stopnja/Razpis_za_vpis_vpis#prijava%20na%20razpis. in na spletnih straneh https://www.uni-lj.si/studij/studijski_programi/doktorski_programi_3%20_....

 

 

Prijave na Razpis za vpis za 2017/18 potekajo preko portala eVŠ. Za kandidate s tujimi listinami o izobraževanju je prijava na razpis hkrati tudi vloga za priznavanje v tujini pridobljene izobrazbe.

 

Rok za prijavo na razpis je 25. 8. 2017.

 

Informativni dan za 3. stopenjske študijske programe bo potekal 5. junija 2017 ob 16.00 uri. Takrat bomo kandidatom za študij predstavili tudi sam prijavni postopek. Pomembno je, da se študenti na razpis prijavijo v roku (25. 8. 2017), saj bomo naknadne prijave lahko sprejemali le tako, da bomo v eVŠ odprli drugi prijavni rok.

 

Izbor kandidatov in vpis bosta potekala na ustaljen način. Rokovnik vpisa in izvedbe vam bomo poslali po potrditvi na senatu FF.

 

Informacije o razpisu so dostopne tudi na angleških spletnih straneh tako univerze kot fakultete in pristojnega ministrstva.

 

 

 

Z lepimi pozdravi,

 

Referat za doktorski študij (3. stopnja)