Back to top

Spoštovana geografinja, spoštovani geograf!

 

Kot smo Vam nakazali v naših predhodnih obvestilih, bomo v letu 2019 organizirali vrsto dogodkov, s katerimi bi radi skupaj z Vami zaznamovali naših prvih 100 let (program na tej povezavi).

Naše »Srečanje generacij« - diplomantk in diplomantov geografije - pa je osrednji svečano-družabni dogodek v Ljubljani, na katerega ste lepo vabljeni v petek, 20. 9. 2019. Za vas pripravljamo krajšo akademijo, sproščeno druženje z večerjo, živo glasbo in geografsko tombolo, vsak pa bo prejel tudi monografijo o razvoju geografije v Sloveniji.

  • Za vse, ki se boste prijavili do vključno 30. 4. 2019, prispevek znaša 35 €, ki ga boste lahko poravnali z nakazilom na transakcijski račun Alumni kluba geografov Univerze v Ljubljani.

  • Prispevek za vse, ki se boste prijavili od 1. 5. do 6. 9. 2019, znaša 45 €, boste prav tako poravnali z nakazilom na transakcijski račun Alumni kluba geografov Univerze v Ljubljani.

 

Štirje koraki do »Srečanja generacij«

1. Na dogodek se prijavljate z e-prijavo na tem naslovu.

V njej boste navedli boste osnovne podatke (ime in priimek ter e-naslov), letnik pričetka študija na Oddelku za geografijo (da bomo lahko spremljali demografsko sestavo) in datum plačila.

2. Z naše strani boste prejeli obvestilo, da ste se na dogodek »Srečanje generacij« prijavili. V tem obvestilu Vas bomo prosili, da prispevek nakažete na transakcijski račun (Alumni klub geografov Univerze v Ljubljani: račun, banka, koda, referenca, namen plačila).

3. Po prejemu Vašega plačila Vam bomo poslali potrdilo, ki bo veljalo kot vstopnica na našo prireditev.

4. In še: 20. 9. 2019 pa na lokacijo, ki Vam jo bomo pravočasno zaupali, pridete s potrdilom in dobro voljo!

 

Z lepimi pozdravi,

Pripravljalni odbor za obeleženje 100-letnice Oddelka za geografijo FF UL

cid:image001.png@01D4BA07.FFC31760