Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Poziv za dodelitev nepovratne denarne pomoči študentom v stiski

Fundacija Študentski tolar razpisuje Razpis za nepovratno denarno pomoč študentom v stiski. 

Cilj poziva je dodelitev nepovratne denarne pomoči prosilcem ter s tem prispevati k zmanjšanju socialne stiske študentov, ki izpolnjujejo pogoje in merila iz poziva.

Kdo se lahko prijavi?

  • Študentje, ki imajo v študijskem letu 2020/21 status študenta na visokošolskem ali višješolskem zavodu, ki je članica ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju;
  • so prvo leto brez statusa študenta in so hkrati še vedno vpisani na visokošolski ali višješolski zavod, ki je članica ŠOU v Ljubljani, (tj. »pavzirajo«) in niso v rednem delovnem razmerju.

Denarna pomoč se lahko dodeli študentom iz prejšnjega odstavka s slovenskim ali tujim državljanstvom, vendar le v primeru, da poleg zgornjih pogojev hkrati izpolnjujejo še vse naslednje:

  • prosilec ima v Republiki Sloveniji urejeno začasno ali stalno prebivališče;
  • prosilec ima odprt bančni račun pri izbrani banki (ne glede na državo) najmanj tri polne mesece, preden se na ta poziv prijavi;
  • prosilec ni vpisan na visokošolski ali višješolski zavod, ki je članica ŠOU v Ljubljani, kot študent na izmenjavi oziroma študent na praksi (npr. programi Erasmus+, Ceepus …)."

 

Obvestila

Oddelek za filozofijo
Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

© Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, Vse pravice pridržane.

 

Piškotki Oblikovanje in razvoj: ENKI

Iščem ...